keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kesätavoitteita(ko?)

Heti kun yhtenä päivänä jättää blogin vähemmälle huomiolle on seuraavaksi päiväksi miljoona postausideaa. :D
Eilen oli pitkästä aikaa kunnon aerobinen hikijumppa, ihan kivaa vaihtelua kun on monta viikkoa ollut pääasiassa vaan lihaskuntojuttuja. Illalla myös vähän herkuteltiin, muru haki kaupasta suklaa- ja mansujätskiä, nam ♥ Onneksi päivän muut syömiset oli nappisuorituksia niin sai hyvällä omallatunnolla vähän mutustella. :) Tänään menin kuntosalille suoraan koulusta, aika jalkapainotteinen treeni oli. Illaksi suunnittelin vielä jotain vähän pidempää lenkkiä. Koulupäivän aikana oli myös postiluukusta tipahtanut lappu että Postissa odottelee paketti noutajaansa, siellä ne Sportamoren treenivaatteet on! Paketin saa hakea vasta klo 19 jälkeen, toivottavasti jaksan lähteä kylälle vielä silloin. :D


Sitten ihan eri aiheeseen. Mulla ei ole mitään aikarajaa tämän painonpudotusoperaation kanssa, mutta ajattelin vähän kirjata ylös toiveita, tai ehkä jopa pieniä tavoitteenpoikasia. :) Ensimmäiseksi virstanpylvääksi olen asettanut lauantain 31.5. joka sopivasti on kesäloman ensimmäinen päivä! Aikaa kyseiseen päivään on siis noin kolme kuukautta ja pari viikkoa. Ja sitten niihin lukemiin joita haluaisin mielelläni tuolloin toukokuun vikana päivänä nähdä:

Paino 62 kg  -3,5 kg
Vatsa 80 cm  -8,7 cm
Reidet 54 cm -3,0-3,5 cm
Käsivarret / hauis 25-26 cm -1,0-2,0 cm

Tuolta perästä löytyy lukemat jotka kertoo paljonko pitäisi 8.2. tehdyn mittauksen mukaan vielä karistaa. Mielestäni hyvällä dietillä ja reippaalla liikunnalla aivan mahdolliset tulokset saavutettavaksi. Esimerkiksi vaakalukeman pitäisi pudota n. 1kg / kk. Vatsassa onkin vähän enemmän urakkaa, melkein 9 sentin häviäminen tarkoittaisi noin 2,5 cm:n pienentymistä per kuukausi - en kumminkaan usko senkään olevan mahdoton. :) Reisien toivoisin olevan vielä huisin paljon tuota viittäkymmentäneljää senttiä kapeammat, mutta koska rasva tuntuu niissä olevan aina kaikkein tiukimmilla ja viimeisenä lähtemässä, olisin tyytyväinen niissäkin tuohon sentti kuukaudessa-etenemisvauhtiin. Käsivarsissa ei ylimääräistä rasvaa kamalan paljon ole ja toisaalta niihin toivoisin myös vähän lihaksia, eli sentin tai parin kiinteytyminen riittäisi vallan mainiosti. Toukokuun lopussa sitten katsellaan kuinka lähelle tavoitteita on päästy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥